Saskia G.M. Zonderland - professional organizer
Als professional organizer kom ik in soms zeer chaotische situaties. Klanten roepen mijn advies en ondersteuning in om hun werkplek of werkproces te herstructureren. Zelf weten ze niet meer waar en hoe ze moeten beginnen. En wat een goede oplossing voor hen is.

Wat ik bereik is dat de klant weer alles op orde en alle ruimte heeft. Zowel letterlijk op de werkplek, in het huis maar ook in zijn beleving (of 'in zijn hoofd en hart?) . Deze collage geeft die begin- en eindsituatie exact weer.
Menig klant herkent zich in de titel
'hoe zou jij dit aanpakken?'.

Deze kaart is gemaakt op het moment dat er zeer onpersoonlijke en vooral onprofessionele kerstkaarten in mijn brievenbus vielen. Daardoor was ik mij weer zeer bewust van het belang van 'kwaliteit' van mijn presentatie. In advieswerk speelt 'vertrouwen' immers een grote rol. Het is dus voor mij belangrijk dat deze kaart naadloos aansluit bij mijn huisstijl, qua inhoud en vorm.

In eerste instantie heb ik de kaart persoonlijk gemaakt met een passende kerstwens voor een aantal relaties. Nu gebruik ik hem als correspondentiekaart, als omslag voor een offerte of tijdens mijn acquisitiegesprekken om mijn manier van werken beeldend te maken.
Wat ik al zei, ik krijg er steeds weer positieve reacties op!

Terug naar opdrachten